Naslovnica : Press i marketing : Press centar : Press kontakt
Press centar
Press kontakt

Kako bi što uspješnije ostvarivali svoje ciljeve i misiju, ulažemo napore za učinkovitu komunikaciju s našim ciljnim grupama i partnerima kao i sa širom javnošću.

Naše čvrsto uvjerenje da putovanje mijenja živote mladih na bolje te sve veći globalni razvoj  omladinskog turizma i njegov značaj u ukupnom razvoju turizma u Hrvatskoj nameće potrebu širenja korisnih informacija i svijesti o edukativnim, turističkim i radnim programima putovanja.  Mnogi mladi širom Hrvatske još uvijek nisu u dovoljnoj mjeri informirani o mogućnostima sigurnog i povoljnog putovanja i sudjelovanja na različitim akivnostima u Hrvatskoj i inozemstvu. Stoga je naša suradnja s novinarima od izuzetne važnosti.

Hrvatski ferijalni i hostelski savez nastoji kroz aktivnu suradnju s novinarima osigurati jednostavno i transparentno praćenje aktivnosti naše udruge.   

Za sve informacije o radu, poslovanju i aktivnostima Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza predstavnici medija slobodni su kontaktirati naš glavni ured u Zagrebu:


Savska 5/1
10 000 Zagreb


Tel: 01/48 29 294
Fax: 01/748 70 477

E-mail: info@hfhs.hr
Kontakt osoba: Dražen Gečević, tajnik


Lokalni mediji se mogu obratiti direktno omladinskom hostelu za informacije o radu pojedinog hostela.

Pozivamo predstavnike medija da upišu svoje podatke u obrazac za prijavu novinara kako bi pravovremeno mogli dobivati najnovije podatke o radu, poslovanju i aktivnostima HFHS-a i pozive za događanja koja organiziramo.

Zahvaljujemo svim novinarima na suradnji.

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Zadar) on hihostels.com: