Naslovnica : Press i marketing : Marketing
Marketing
Postanite naši partneri!
Marketing
Približite se tržitu mladih putnika koji putuju često, duže i troše u prosjeku više od prosječnih turista!

Hrvatski ferijalni i hostelski savez nacionalna je udruga mladih i za mlade čije usluge godišnje koristi preko 60 tisuća mladih iz Hrvatske i inozemstva. Mi smo dio Hostelling Internationala, globalne organizacije koja pruža povoljan smještaj u 4000 omladinskih hostela u preko 80 zemalja svijeta. U Hrvatskoj umrežujemo trenutno 8 hostela.

Pored hostela, u našem sustavu su i tri Regionalna ureda (Zagreb, Osijek i Split) u kojima se vrše učlanjenja i prodaja putnih i popusnih iskaznica za mlade i studente, rade rezervacije hostela u Hrvatskoj i svijetu za individualce i grupe, kreiraju programi putovanja i informiraju članovi o novim uslugama u Hrvatskoj i svijetu vezano uz omladinska turistička, obrazovna i radna putovanja.

NAŠI ČLANOVI


Naši članovi i gosti u našim hostelima su ljubitelji putovanja. Oni su u potrazi za novim doživljajima i autentičnim iskustvima s putovanja. Putuju i istražuju nove destinacije u Hrvatskoj i inozemstvu i pri tome odsjedaju u hostelima kako bi uštedjeli na putovanjima ali isto tako upoznali zaljubljenike u putovanja iz drugih krajeva i zemalja. 
Naši najbrojniji članovi su studenti (preko 50%), a posljednjih godina sve je veći broj osoba starijih od 30 godina te obitelji koji su u potrazi za hostelima i popustima na svojim putovanjima. 

MOGUĆNOSTI VAŠE SURADNJE S HFHS-om


Ukoliko želite Vaš proizvod ili uslugu približiti velikom broju mladih putnika iz Hrvatske i inozemstva postanite jedan od brojnih davatelja popusta i oglašivača u našim medijima.

Davatelj povlastica

HFHS izdaje nekoliko međunarodno priznatih iskaznica kojima se osiguravaju kvalitetni popusti, uglavnom za mlade i studente.
Odaberite jednu ili više iskaznica čijim vlasnicima ćete pružati posebne pogodnosti i popuste, a mi ćemo se pobrinuti da članove iz Hrvatske i inozemstva upoznamo s Vašim osiguranim popustima. Podaci o Vama i Vašim popustima biti će uvršetni u međunarodne baze podataka koje pregledavaju mladi putnici prilikom planiranja svojeg putovanja u Hrvatskoj.

HFHS.HR

Novom web stranicom nudimo nove mogućnosti oglašavanja. Naša web stranica je odličan način oglašavanja i informiranja mladih iz Hrvatske i inozemstva.

HFHS brošure

Tijekom svake godine radimo nove brošure naših hostela na hrvatskom i engleskom jeziku, a koje distribuiramo u preko 30 zemalja. Nastupamo na turističkim i drugim sajmovima (smotre sveučilišta, sajmovi udruga i sl.) u zemlji i inozemstvu na kojima distribuiramo naše informativne i promotivne materijale. Zakupite oglašivački prostor u našim brošurama i približite se najbrže rastućem segmentu i tržištu turizma - omladinskom turizmu.

Kontaktirajte nas!

Ukoliko se i Vi želite uključiti i predstaviti Vaše proizvode i usluge velikom broju mladih iz Hrvatske i inozemstva, ponuditi popuste za mlade i studente te pružiti time pomoć i podršku našem  radu i razvoju omladinskog turizma i putovanja u Hrvatskoj javite nam se!

Kontakt osoba:

Barbara Jagodić, voditeljica marketinga
barbara@hicroatia.com
01/ 4829 294

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Veli Lošinj) on hihostels.com: