Naslovnica : Press i marketing : Marketing
Marketing
Postanite naši partneri!
Marketing
Približite se tržitu mladih putnika koji putuju često, duže i troše u prosjeku više od prosječnih turista!

Hrvatski ferijalni i hostelski savez nacionalna je udruga mladih i za mlade čije usluge godišnje koristi preko 60 tisuća mladih iz Hrvatske i inozemstva. Mi smo dio Hostelling Internationala, globalne organizacije koja pruža povoljan smještaj u 4000 omladinskih hostela u preko 80 zemalja svijeta. U Hrvatskoj umrežujemo trenutno 8 hostela.

Pored hostela, u našem sustavu su i tri Regionalna ureda (Zagreb, Osijek i Split) u kojima se vrše učlanjenja i prodaja putnih i popusnih iskaznica za mlade i studente, rade rezervacije hostela u Hrvatskoj i svijetu za individualce i grupe, kreiraju programi putovanja i informiraju članovi o novim uslugama u Hrvatskoj i svijetu vezano uz omladinska turistička, obrazovna i radna putovanja.

NAŠI ČLANOVI


Naši članovi i gosti u našim hostelima su ljubitelji putovanja. Oni su u potrazi za novim doživljajima i autentičnim iskustvima s putovanja. Putuju i istražuju nove destinacije u Hrvatskoj i inozemstvu i pri tome odsjedaju u hostelima kako bi uštedjeli na putovanjima ali isto tako upoznali zaljubljenike u putovanja iz drugih krajeva i zemalja. 
Naši najbrojniji članovi su studenti (preko 50%), a posljednjih godina sve je veći broj osoba starijih od 30 godina te obitelji koji su u potrazi za hostelima i popustima na svojim putovanjima. 

MOGUĆNOSTI VAŠE SURADNJE S HFHS-om


Ukoliko želite Vaš proizvod ili uslugu približiti velikom broju mladih putnika iz Hrvatske i inozemstva postanite jedan od brojnih davatelja popusta i oglašivača u našim medijima.

Davatelj povlastica

HFHS izdaje nekoliko međunarodno priznatih iskaznica kojima se osiguravaju kvalitetni popusti, uglavnom za mlade i studente.
Odaberite jednu ili više iskaznica čijim vlasnicima ćete pružati posebne pogodnosti i popuste, a mi ćemo se pobrinuti da članove iz Hrvatske i inozemstva upoznamo s Vašim osiguranim popustima. Podaci o Vama i Vašim popustima biti će uvršetni u međunarodne baze podataka koje pregledavaju mladi putnici prilikom planiranja svojeg putovanja u Hrvatskoj.

Magazin "Hosteler"

Oglašavajte se u jedinom specijaliziranom i besplatnom magazinu za mlade i druge ljubitelje putovanja. Hosteler se tiska dva puta godišnje (dva dvobroja) i ima tiražu od 15 tisuća primjeraka po broju. Hosteler se distribuira po našim hostelima, regionalnim uredima, školama i fakultetima širom Hrvatske, klubovima mladih i drugim okupljalištima mladih te prodajnim mjestima koji osiguravaju popuste za vlasnike iskaznica koje HFHS nudi (hostelska, Europska iskaznica za mlade, ISIC iskaznica). 

HFHS.HR

Novom web stranicom nudimo nove mogućnosti oglašavanja. Naša web stranica je odličan način oglašavanja i informiranja mladih iz Hrvatske i inozemstva.

HFHS brošure

Tijekom svake godine radimo nove brošure naših hostela na hrvatskom i engleskom jeziku, a koje distribuiramo u preko 30 zemalja. Nastupamo na turističkim i drugim sajmovima (smotre sveučilišta, sajmovi udruga i sl.) u zemlji i inozemstvu na kojima distribuiramo naše informativne i promotivne materijale. Zakupite oglašivački prostor u našim brošurama i približite se najbrže rastućem segmentu i tržištu turizma - omladinskom turizmu.

Kontaktirajte nas!

Ukoliko se i Vi želite uključiti i predstaviti Vaše proizvode i usluge velikom broju mladih iz Hrvatske i inozemstva, ponuditi popuste za mlade i studente te pružiti time pomoć i podršku našem  radu i razvoju omladinskog turizma i putovanja u Hrvatskoj javite nam se!

Kontakt osoba:

Dražen Gečević, tajnik HFHS-a
drazen@hfhs.hr
01/ 4829 294

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Rijeka) on hihostels.com: