Naslovnica : Press i marketing : Press centar : HFHS u medijima
Press centar
HFHS u medijima
Što pišu o nama pogledajte ovdje

Potpisivanje ugovora o sufinanciranju izrade projektne dokumentacije HFHS-a

HFHS je pokrenuo dva nova velika projekta - preuređenje zgrade zaštićenog spomenika kulture u Osijeku u omladinski hostel i izgradnja omladinskog hostela na Plitvicama. Ministarstvo turizma kroz svoj novi Program pripreme javne turističke infrastrukture za strukturne fondove EU sufinancira prvu fazu tih projekata tj. izradu projektno-tehničkih dokumentacija koje će činiti temeljne materijale za buduće aplikacije na EU fondove.

Ministartvo turizma

HRT

Večernji list

 

Svačano otvorenje Omladinskog hostela Zadar

Nakon višemjesečnih zahtjevnih rekonstrukcijskih radova u našem najvećem omladinskom hostelu, 30. travnja je organizirana svečanost ponovnog otvorenja Omladinskog hostela Zadar na kojoj su se okupili kolege iz drugih hostela, članovi Skupštine HFHS-a, volonteri te visoki predstavnici iz Hostelling Internationala, slovenske, srpske i bosanskohercegovačke hostelske asocijacije.

Ministar turizma Damir Bajs simbolično je otvorio hostel i obratio se mnogobrojnim gostima. Među uzvanike valja istaknuti i gradonačelnika Zadra dr Zvonimira Vrančića, državnog tajnika u Ministarstvu turizma Branka Grgića, direktora Hrvatske turističke zajednice Niku Bulića, predsjednika Udruge hrvatskih putničkih agencija Borisa Žgombu. 

Novouređeni i lijepi hostel u Zadru ujedno je i prvi hostel u Hrvatskoj prilagođen osobama s invaliditetom. Sve to je privuklo veliku pozornost medija.

ZNET                                         

eZadar

VOXTV

VOXPortal

Zadatski list

057 info

Slobodna Dalmacija

HRT

Dnevno.hr

Objektiv

Vjesnik.hr

Ministarstvo turizma - portal

Strani đaci u hostele, naši u luksuzne hotele

I Tportal se osvrnuo na rekonstrukciju našeg Omladinskog hostela Zadar. Ujedno, zanimljivo se poentira na činjenici da unatoč sve višem standardu hostela, mnoge naše škole, suprotno praksi iz inozemstva, i dalje u maloj mjeri koriste hostele za boravak ali i provedbu svojih programa naročito imajući u vidu sve bolje uvjete za rad i zabavu u hostelima.

T-Portal (05.04.2011.) 

Hostel s pogledom na more

Radovi na rekonstrukcij našeg Omladinskog hostela Zadar privode se kraju. Od sredine travnja 2011. hostelerima je na raspolaganju veliki broj novouređenih soba s vlastitim sanitarijama, adaptirana i tehnički opremljena velika seminarska dvorana te velika terasa s vanjskim barom s koje će se pružati lijepi pogled na more. Radove prati Zadarski list.

Zadarski list (01.04.2011.)

5. obljetnica Omladinskog hostela Rijeka

Krajem veljače 2011. proslavili smo 5. rođendan našeg Omladinskog hostela Rijeka.

Portal Grada Rijeke (21.02.2011.) 

Portal Moja Rijeka (18.02.2011.)

Portal Moja Rijeka (21.02.2011. - pored teksta sadrži i kratki video)

Novi list (21.02.2011.)

Ante Tomić piše Jadranki Kosor

Možda će Ante Tomić jednom posvetiti cijeli članak HFHS-u, a do tada ćemo uživati u njegovim tekstovima...i biti usput spomenuti. Zgodno!

Slobodna Dalmacija (01.03.2011.)

 

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Samobor) on hihostels.com: