Naslovnica : Hosteli u svijetu : Sjeverna Amerika : Los Angeles
Hosteli
HI Hosteli u svijetu
Los Angeles
Los Angeles, Kalifornia – obično poznat kao LA – je dom Hollywoodu i zemlja snova. U ovom gradu "glavnom gradu zabave na svijetu" se proizvode većina važnih filmova, televizijske serije i snima se glazba. Kao posljedica toga Los Angeles je prepun međunarodnih zvijezda, slavnih osoba i legendi ekrana koji privlače turiste u ovaj dio Kalifornije.

SMJEŠTAJ U LOS ANGELESU (LA)

Preporučujemo da se smjestite u Los Angeles Santa Monica hostel koji se nalazi blizu kafea, restorana i kina, samo dva bloka od plaža. U potpunosti obnovljen sa novim svježim izgledom ima kapacitet za 260 gostiju, a ponuda uključuje svakodnevne filmove, pristup internetu, kuhinju, praonu i doručak.

Adresa: 1436 2nd Street, Santa Monica, CA 90401
Tel: 1-310-393 9913
Email: reserve@hilosangeles.org  

Više informacija o hostelu, fotografije, cijene i raspoloživost kapaciteta:

Napravite svoje rezervacije on-line ili pogledajte druge hostele u Los Angelesu, Kalifornija i kliknite ovdje: Hosteli u Los Angelesu.

Da biste saznali više o HI Hostels u SAD-u posjetite Hostelling International stranice i kliknite ovdje: Hosteli u SAD-u.

PTO VIDJETI I RADITI U LOS ANGELESU

J. Paul Getty centar je umjetnički muzej podijeljen na dvije lokacije. U Getty centru se izlaže "Western" umjetnost od srednjeg vijeka do danas; ima super arhitekturu i poglede. Procjenjuje se da godišnje ima 1,3 milijuna posjetitelja, što ga ćini jednim od najposjećenijih muzeja u Sjedinjenim Državama. Muzej u Getty Villa na Pacific Palisades posjeduje umjetnost drevne Grčke, Rima i Etrušćana.
Hollywood Boulevard je poznata ulica koja počinje na Sunset Boulevardu, a završava na Sunset Plaza Driveu. Hollywood Walk of Fame, koji ide od Gower ulice do La Brea avenije, je napravljen 1958. godine u čast umjetnicima koji rade u industriji zabave. Walk of Fame slavi zvijezde i ikone poput Walta Disneya, Michaela Jacksona, Hugh Hefnera i mnoge druge. Turisti vole dolaziti ovdje da bi pronašli svoju omiljenu zvijezdu i da bi se slikali sa njom.
Venice Beach je dio područja na zapadnoj obali poznatom po svojim kanalima, plažama i šetalištima uz ocean u stilu cirkusa gdje se nalaze izvođači, gatare i trgovci. Još jedna atrakcija ovdje je snaga sportaša koja se vidi na Muscle Beachu kroz rukomet, odbojku, teniske terene i dio za skejtanje i rolanje. Košarkaški tereni u Veniceu su poznati širom zemlje po visokoj razini ulične košarke; brojni NBA igrači su razvili svoju igru na ovim terenima ili bili regrutirani.


JESTI VANI & NOĆNI ŽIVOT U LOS ANGELESU
Kako ste mogli pretpostaviti u LA-u možete jesti sve svjetske kuhinje. Ovdje popularna azijska jela kao i francuska, talijanska i mediteranska. Ako tražite jeftiniji i kasno noćni obrok, nekoliko štandova sa burgerima i pizzama su otvoreni poslije 23 sata. Kada je riječ o izlascima, postoji za svakoga ponešto; klubovi, martini barovi, loungovi na vrhu zgrada, prepuni zvjezdani rajevi sa visokim cijenama pića i redovima na ulazu. Ako vam je draže nešto malo opuštenije, probajte sportske barove i loungove na plažama Santa Monike.

OBILAZAK LOS ANGELESA
Postoji dobra mreža autobusnih linija, kao i podzemna željeznica i linije lake željeznice po cijelom Los Angelesu. Los Angele International Airport je glavni aerodrom.

 

Back to World Hostels

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Zadar) on hihostels.com: