Učlani se!
Pogodnosti članstva

Hostelling International Card
Dnevna iskaznica

hi.euro

- namijenjena gostima hostela koji nemaju valjanu hostelsku iskaznicu HFHS-a (građani Hrvatske) ili bilo koje nacionalne hostelske asocijacije (za inozemne goste),

 

- uz iskaznicu se za svako noćenje izdaje tzv. markica dobrodošlice

 

- cijena (jedna markica / jedno noćenje): 10,00 kn

Za goste koji dolaze u naše hostele, a nemaju člansku hostelsku iskaznicu, u ponudi je i Hostelling International Card. Ovu iskaznicu gost dobije prilikom prijave u hostelu zajedno s tzv. markicom dobrodošlice. Za svako noćenje gost plaća jednu markicu dobrodošlice dok ne prikupi 6 markica. Markice se lijepe na poleđini HI iskaznice, a mogu se prikupljati u različitim hostelima. Npr. nakon dva noćenja u Omladinskom hostelu Zagreb imate dvije markice. Zatim odlazite u Omladinski hostel Pula gdje ostvarite još tri noćenja i time još tri markice te ih ukupno imate 5. Ako nakon OH Pula odete do Omladinskog hostela Veli Lošinj i tamo boravite sljedeća tri dana, platit ćete za samo još jednu markicu jer će to biti ukupno Vaša 6. markica, a za ostala dva noćenja više nećete morati plaćati za markice.

HI iskaznica sa 6 markica dobrodošlice ima jednaku valjanost kao bilo koja članska hostelska iskaznica HFHS-a ili nacionalne hostelske asocijacije i vrijedi u svim HI hostelima.

Markice možete prikupljati u svim HFHS-ovim hostelima i nekim drugim hostelskim asocijacijama (važno: neke asocijacije nemaju sustav dnevnog članstva putem navedenih markica već imaju izražene dvojne cijene, za članove i ne-članove, tako da u njima ne možete sakupljati markice. Ukoliko spadate u dobnu skupinu do 30 godina onda preporučamo člansku iskaznicu HFHS-a HI.euro jer za cijenu koja odgovara iznosu 6 markica (60,00 kn) dobivate združenu hostelsku u Europsku iskaznicu za mlade.

Pronađite hostel
Book hostels worldwide (including our hostel in Zagreb) on hihostels.com: